WordPress Resources at SiteGround

mei 11, 2016 by Michel in  Events Geen categorie

WordPress is an award-winning web software, used by millions of webmasters worldwide for building their website or blog. SiteGround is proud to host this particular WordPress installation and provide users with multiple resources to facilitate the management of their WP websites:

Expert WordPress Hosting

SiteGround provides superior WordPress hosting focused on speed, security and customer service. We take care of WordPress sites security with unique server-level customizations, WP auto-updates, and daily backups. We make them faster by regularly upgrading our hardware, offering free CDN with Railgun and developing our SuperCacher that speeds sites up to 100 times! And last but not least, we provide real WordPress help 24/7! Learn more about SiteGround WordPress hosting

WordPress tutorial and knowledgebase articles

WordPress is considered an easy to work with software. Yet, if you are a beginner you might need some help, or you might be looking for tweaks that do not come naturally even to more advanced users. SiteGround WordPress tutorial includes installation and theme change instructions, management of WordPress plugins, manual upgrade and backup creation, and more. If you are looking for a more rare setup or modification, you may visit SiteGround Knowledgebase.

Free WordPress themes

SiteGround experts not only develop various solutions for WordPress sites, but also create unique designs that you could download for free. SiteGround WordPress themes are easy to customize for the particular use of the webmaster.

Hallo wereld.

dec 09, 2016

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Pas het aan of verwijder het en start met bloggen.

Hallo wereld.

sep 17, 2017

  EQUIPEMENT

  feb 28, 2017

  EQUIPEMENT MANAGER AANWEZIG BIJ HOCKEY CAMP EUROPE

  Sinds 1982 begeeft Bert Simons zich in de ijshockey wereld.

  Eerst als toeschouwer, dan als begeleider, coach bench official en uiteindelijk maakt hij zijn entree als materiaal verzorger.

  Bert heeft al wat interlands, bekerfinales en WK’s meegemaakt en vele ijzers zijn door hem afgelopen jaren geslepen.

  In 2015 is hij gehuldigd geworden ivm het behalen van zijn 1000 ste wedstrijd met de Eaters en is nog steeds als vrijwillig werkzaam bij deze club.
  Bert is een nauwkeurig vakman en de koffie staat steeds weer klaar bij hem.

  Leave a Comment