Header Image

Vrijwilligers

Piet Goessens

Math Vanderbooren

Elly van der Leij

Audrey Loos

Marlies Goessens

Marlies heeft al jaren een liefde pur-sang voor de ijshockeysport, als supporter van de Eaters in haar jonge jaren en later als trouwe fan van haar dochters. Jarenlang was ze dagelijks op de ijsbaan en heeft ze verschillende dingen voor de club in Geleen gedaan.

Van jeugdbestuur, teambegeleider, official, toernooicommisie tot wedstrijdsecretaris. Tegenwoordig werkt ze als vrijwilliger voor IJshockey Nederland en maakt ze compitieplanningen voor verschillende leeftijdsgroepen. Ook bij WK’s in Nederland neemt zij een onderdeel op zich wat betreffende de organisatie.
Sinds 2010 zet ze zich met volle overgave in voor het vrouwenijshockey samen met haar dochter Jenny.
In december 2014 werd Marlies benaderd door Andy Tenbult met de vraag om Hockey Camp Europe mee op te zetten. Ze stemde toe en elk kampjaar is Marlies tijdens de kampweken in en nabij de keuken te vinden.

Marlies is te herkennen aan haar groot hockey-hart.

Jenny Goessens

Jenny is bij wijze van spreken geboren op de ijsbaan. De appel valt niet ver van de boom en net als haar moeder is ijshockey en alles wat daar bij hoort haar lust en haar leven. Op 6-jarige leeftijd werd zij aangemoedigd door een familievriend en Jenny was verkocht. Jaren heeft ze gespeeld bij de jongensteams van de Eaters, zelfs het goalietenue aangetrokken voor 1,5 jaar en vanaf haar 11de levensjaar bij een damesteam.

Vele spelers die nu eerste en eredivisie spelen heeft ze leren schaatsen en ook het coachen zit haar in het bloed. Door een noodgedwongen stop vanwege haar gezondheid heeft Jenny een pauze moeten nemen van 3 lange jaren. In 2010 is zij zich samen met haar moeder gaan inzetten voor het vrouwenijshockey en organiseren ze elk jaar met veel succes het Girls Only Weekend en hebben ze het Nationaal U18 vrouwenteam opgezet in 2017 waar Jenny de teammanager van is.
In 2016 en 2018 heeft ze in Finland het IIHF Girls Development camp bezocht voor trainingen. Ook op de WK’s die in Nederland gehouden worden, is Jenny een bekend gezicht qua organisatie.
Ook Jenny werd benaderd door Andy Tenbult en ook zij stemde ermee in. Naast de taak van coördinator neemt Jenny de gehele dag foto’s on en off ice en maakt ze filmpjes over en met de deelnemers, counselors en coaches.

Voor Jenny is hockey a Way of Life.