Header Image

Accomodatie

IJSBAAN

Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook in Geleen heeft een gevarieerd aanbod van schaats, zwem, fitness- en ontspanningsactiviteiten voor alle leeftijden.
Zwemmen, fitness en schaatsen in Geleen

Glanerbrook is dé schaatsspecialist van Limburg. Dit multifunctionele sportcentrum heeft een zwembad, fitness, fysiotherapie, zonnebank, buitenbad, sporthallen, overdekte ijshal, skeeler- en wielerbaan, 400 meter schaatsbaan. Kom heerlijk zwemmen in het kraakheldere, overdekte zwembad of in het buitenbad van sport- en recreatiecentrum Glanerbrook. Voor fanatieke recordbrekers én voor enthousiaste pleziersporters. Of je wilt leren zwemmen, leren schaatsen of rustig je baantjes schaatsen, je kunt altijd kiezen uit een uitgebreid pakket van activiteiten. Glanerbrook heeft ook een overdekte ijshal, een professionele ijsbaan en een skeeler- en wielerbaan. De ijsbaan is er niet alleen voor de goed getrainde schaatser. Iedereen die wil genieten van een paar uurtjes heerlijk ijsplezier kan op onze ijsbaan terecht. Na afloop kun je binnenlopen in ons gezellige sportcafé voor een lekker kopje koffie, een hapje of een koel drankje.

Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook biedt een gevarieerd aanbod van zwem-, fitness- en recreatieactiviteiten voor alle leeftijden voor inwoners van: Geleen, Sittard, Born, Urmond, Einighausen, Munstergeleen, Puth, Stein, Sweikhuizen, Spaubeek, Elsloo, Meers, Beek, Neerbeek en omgeving.

Meer info

OVERNACHTEN

Het is mogelijk om te overnachten op HCE kamp. Men zal in een gezamenlijke ruimte met 4 a 5 andere deelnemers verblijven. Overnachten is niet verplicht, kinderen kunnen ook in de ochtend gebracht worden en dan in de avond weer opgehaald worden.

OMGEVING HOCKEYCAMP EUROPE

Omgeving GeleenHCE strijkt voor het zesde jaar neer in Geleen- Zuid Limburg- Nederland.
Het ligt centraal gelegen tussen de buurlanden Duitsland en Belgie.
Geleen zelf heeft tal van bezienswaardigheden en staat beschreven als een ware sportstad.

Steden in een straal van 50 km zijn o.a Maastricht- Heerlen- Valkenburg aan de Geul- Aachen- Liege etc.

Binnen een straal van 200 km bevinden zich ook de steden Amsterdam- Rotterdam- Den Haag- Dusseldorf- Keulen- Brussel en Antwerpen.