Header Image

FYSIOTHERAPIE TIJDENS HOCKEY CAMP EUROPE

Curfs Fysio & Sport is een sport- fysiotherapiepraktijk gespecialiseerd in het behandelen en voorkomen van blessures. Ook kunnen sporters in de praktijken revalideren en trainen om zo fit mogelijk te worden. Op de zes praktijken, waaronder de praktijk in Oirsbeek, Hulsberg beschikt Curfs Fysio & Sport over nieuwe technologische meetapparatuur om inzicht te geven hoe jullie als sporters er fysiek en conditioneel voorstaan. Wij zijn blij om de ijshockeyers ook dit jaar weer te kunnen ondersteunen bij het uitoefenen van hun sport.

Maar wat maakt deze fysiotherapiepraktijk nu anders dan anderen?

Curfs Fysio & Sport is een fysiotherapiepraktijk waarbij sportfysiotherapie een hele belangrijke specialisatie vormt. Zo hebben onze medewerkers over de afgelopen jaren ervaring opgedaan bij verschillende professionele voetbalorganisaties als Roda JC, Alemannia Aachen en FC Utrecht. Deze kennis en een vleugje topsportmentaliteit keert nadrukkelijk binnen onze praktijk terug. Zo hebben wij inmiddels al vele sporters mogen helpen om snel, maar vooral verantwoord, terug te keren binnen zijn/haar geliefde sport. Naast sportfysiotherapie hebben wij diverse andere specialisaties die voorzien in het behandelen van fysieke klachten, zoals: echografie, personal training, fitness, revalidatie en osteopathie.

Ons team aan deskundigen staat voor jullie klaar en wij hopen er samen een mooi ijshockeykamp van te maken met hopelijk mooie sportieve successen als gevolg hiervan!

Physical therapist placing kinesio tape, placing it onto patient's shoulder